Gurberk Polat je talentovan glumac ali i gejmer

Gurberk Polat, koji je imao dobru rolu u seriji Babil 2020. godine, ove sezone se pojavio pred publikom sa Fox TV serijom Mahkum / Zatvorenik.

Gurberk Polat je talentovan glumac ali i gejmer

Foto Credits: IMDB

Iznenadni odlazak Gurberka, koji je u ovoj televizijskoj seriji igrao lik Erena i učestvovao u priči u 12 epizoda, uznemirio je njegove fanove. Drama je bila efikasna za mladog glumca da svoje ime učini poznatim široj publici, ali je kratko trajanje njegove uloge takođe smatrano nesrećnim. Mladi glumac dobija različite ponude nakon što je njegova uloga u TV seriji Mahkum završena.

Među ovim ponudama, osim glume, bio je i veoma drugačiji programski predlog. Zgodni glumac Gurberk Polat doživljava uzbuđenje zbog programa koji je pripremio na Twitchu, digitalnoj platformi od interesa za mlade generacije.

Na kanalu na kojem se igra mnogo različitih strateških igara, ostvaruje video deljenje i prenos uživo što postaje sve zapaženije. Uz to, Polat će takođe ugostiti svoje poznate goste u programu gde će istovremeno igrati igrice i ćaskati sa svojim fanovima.

Gurberk Polat se bavi glumom od 2019. godine i pokazao je svoj talenat u različitim TV serijama i filmovima u kojima je do sada stekao iskustvo. Sada glumac, koji će se pred mladima pojaviti sa sasvim drugačijim programom, doživljava uzbuđenje ovog novog koraka.

NOVO - Kraj za seriju Aziz, finale sledećeg petka!

By: TV Exposed