Seckin Ozdemir u seriji Hercai?

U proteklih nekoliko dana veliku pažnju turskih medija privlači serija Hercai. Nastavak snimanja kadrova na ovom projektu počinje u toku ove nedelje, pa s toga ne čudi interesovanje koje su mediji pokazali za seriju. Ono što može da raduje sve koji gledaju Hercai je to da je potvrđena treća sezona ove serije. Kada je reč ...

Seckin Ozdemir u seriji Hercai?

U proteklih nekoliko dana veliku pažnju turskih medija privlači serija Hercai.

Nastavak snimanja kadrova na ovom projektu počinje u toku ove nedelje, pa s toga ne čudi interesovanje koje su mediji pokazali za seriju. Ono što može da raduje sve koji gledaju Hercai je to da je potvrđena treća sezona ove serije. Kada je reč o novim licima u seriji, pojavilo se novo ime. Prema pisanju medija, Seckin Ozdemir je novi član glumačkog kadra na ovom projektu. Dok pojedini mediji ipak ostavljaju mali prostor da do saradnje ne dođe, drugi opet tvrde da su svi dogovori postignuti i da ćemo Seckina gledati u novim epizodama. Zvaničnu potvrdu očekujemo narednih dana.

Seckin Ozdemir je do sada glumio u serijama Sevgili Geçmis, Can Kiriklari, Tehlikeli Karim, Atesböcegi, Kiralik Ask i drugim.

Druge novosti vezane za ovu seriju smo već najavili. O tome više možete čitati - OVDE.

By: TV Exposed