Serija Kizilcik Serbeti prestigla Yali Capkini u dve kategorije rejtinga!

Interesovanje gledalaca za drugu sezonu serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja nastavlja da se susreće sa publikom petkom uveče na Show TV-u, nastavlja da raste.

Serija Kizilcik Serbeti prestigla Yali Capkini u dve kategorije rejtinga!

Foto Credits: IMDB

Projekat TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koji je veoma dobro debitovao u prvoj sezoni i uspeo da nadmaši seriju Yali Capkini / Vodomar, sa kojom se istog dana takmičio u gledanosti jedno vreme, udaljio se sa prvog mesta padom gledanosti pred kraj prve sezone.

Sa početkom druge sezone, porast kritika prema scenariju serije Yali Capkini počeo je da stvara situaciju u kojoj je priča u projektu Kizilcik Serbeti postala još zanimljivija i promenila preferencije publike.

Prvo mesto u kategorijama AB i ABC1

Svojom 32. epizodom emitovanom u petak uveče, serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nadmašila je rivala u grupama AB i ABC1 i ponovo zauzela prvo mesto u gledanosti.

Izgleda da će borba za rejting između projekata Yali Capkini i Kizilcik Serbeti biti žestoka u narednim nedeljama.

Serija Šerbet od brusnice, koja je bila na dnevnom redu na društvenim mrežama sa svakom epizodom, bila je na Tviter-ovoj TT listi ove nedelje sa heštegom Kizilcik Serbeti otprilike 12 sati, ime Fatih 7 sati, Nursema 6 sati i Nilay 8 sati.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Od utorka počinje ozbiljan zadatak za seriju Yabani / Divlji

By: TV Exposed