Poznate epizode u kojima se završavaju neke od aktuelnih turskih serija

Svaka televizijska sezona u Turskoj donese serije koje osvoje srce gledalaca, ali i one koje razočaraju. Sve je veći broj onih projekata koji se završavaju pre vremena, odnosno pre nego što je to bilo planirano.

Poznate epizode u kojima se završavaju neke od aktuelnih turskih serija

Foto Credits: Dizilah

Krenimo redom. Serija Uzak Sehrin Masali / Priča o dalekom gradu će imati svoje finale u epizodi 5. Uz to, Fox TV je prebacio seriju sa nedelje na četvrtak, pa će projekat do kraja izgubiti deo već male baze gledalaca.

Turska serija Ikimizin Sirri / Naša tajna će imati finale u 10. epizodi. Sa seta te serije se pojavila i jedna anegdota. Jedan od kamermana, ne znajući koliko je snimanja ostalo do kraja je pre polaska na set rekao: „Idem sad na posao, ali ako kažu da ga nemam, vratiću se kući.“. Njegova izjava je vrlo brzo postala viralna i simpatična mnogima.

Serija Baht Oyunu / Igra sudbine će biti završena u epizodi 17. Zanimljivo je da je scenarista projekta prvo demantovao vesti o kraju serije, da bi već narednog dana stigla zvanična potvrda da će serija biti završena upravo u toj epizodi.

Turska serija Icimizden Biri / Jedan od nas još uvek nije dobila zvaničnu potvrdu finala, ali joj se ne piše dobro. Show TV je prebacio seriju na utorak u pokušaju da spasi projekat od ranog završetka i propasti.

Nova sezona serije Son Yaz / Poslednje leto je počela ne baš dobrim rejtingom. Pojavile su se glasine da bi serija mogla da ima finale u 25. ili 26. epizodi. Scenarista projekta uverava da on piše scenario za epizodu 26 i da nije bilo govora o finalu. Imajući u vidu iskustva njegovih kolega, nismo baš sigurni.

Svoj opstanak za sada osigurava serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta. Rejting serije je dobar i trenutno nema govora o finalu.

NOVO - Melike Ipek Yalova kao Buge u seriji Mahkum / Zatvorenik

 By: Milt-TV Exposed