Alina Boz uskoro u novom projektu?!

Dobre vesti stigle su od Aline Boz, koja je bila daleko televizijskih ekrana još od veoma popularne TV serije Marasli. Kako se priča, Alina Boz će u novoj sezoni ponovo biti na ekranu.

Alina Boz uskoro u novom projektu?!

Foto Credits: Dizilah

Alina Boz, koja je prvo privukla pažnju svojom TV serijom Paramparca , proslavila se ovom serijom 2004. godine. Glumica, koja je učestvovala i u TV serijama Sevda'nin Bahcesi i Vatanim Sensin, ostavila je potpuno drugačiji utisak na publiku sa serijom Elimi Birakma / Ne puštaj mi ruku. Lik Mahur u Marasliju, u kojem je igrala glavnu ulogu sa Burakom Denizom, postao je jedna od nezaboravnih uloga glumice.

Lepa glumica, koja je svoj talenat dokazala u glumi u seriji Ask 101 / Ljubav 101, snimljenoj za Netflix, došla je do izražaja najnovijom serijom Terzi / Krojač, odnosno najavom da će se pojaviti u njoj. Najavljeno je da će Alina Boz preuzeti glavnu ulogu sa Cagatayem Ulusoyem u seriji, koja je prvo pripremana za TV8, a kasnije i za Netflix digitalnu platformu. Međutim, Alina je odustala od projekta odlukom koju je donela u poslednjem trenutku.

Od tada njeni fanovi čekaju vesti o novoj seriji ove glumice. Konačno je stigla dugo očekivana vest. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, Alini se veoma dopao projekat koji je čitala, odnosno scenario za ulogu u seriji koja joj je ponuđena.

Navedeno je da Boz predstoji da napravi dogovor za projekat i da će se ponovo pojaviti na ekranima u novoj sezoni. Međutim, nije saopšteno da li će projekat biti emitovan na televizijskom kanalu ili na digitalnoj platformi.

NOVO - Mehmet Gunsur uskoro na setu novog filma i serije

By: TV Exposed