Dva sata epizode za turske serije je previše?!

Komičarka, glumica i scenaristkinja Gulse Birsel govorila je o nečemu što postaje zaista aktuelna tema u Turskoj u poslednje vreme. Prenosimo o čemu je reč.

Dva sata epizode za turske serije je previše?!

Foto Credits: Hurriyet

Gulse Birsel je jasno iznela stav o trajanju epizoda turskih TV serija. Ona smatra da epizoda koja traje 120 minuta „ne vodi ničemu“. Ovo kako je izjavila, nije rekla zbog toga što preferira rad na digitalnim platformama, već zato što je jednostavno to tako. Epizode koje dugo traju umaraju i gledaoce i glumce. Često se neke scene razvuku preko svake granice, smatra ova dama.

Ukoliko bude radila, biće to samo na TV serijama koje traju 35-40 minuta. Trenutno je u fazi pripremanja novog projekta. Još uvek nije odlučila da li će tumačiti glavnu ulogu ili će sebe ograničiti na neku manju ulogu u novom projektu.

Birsel je dakle rekla nešto što se zaista sve više pominje kao problem u turskim serijama. Istina je da su i ranije epizode serija trajale dugo, ali da nije bilo zasićenja radnjom kao u novim projektima... Problem je zaista kompleksan.

NOVO - 25 miliona pratilaca Hande Ercel! (VIDEO)

 By: Milt-TV Exposed