Cagatay Ulusoy i Alina Boz u istoj seriji?!

Turski glumac Cagatay Ulusoy je još ranije dogovorio saradnju sa Amazon Prime digitalnom platformom za glavnu ulogu u njihovoj novoj seriji. U pitanju je prva serija koju će ta digitalna platforma raditi u Turskoj.

Cagatay Ulusoy i Alina Boz u istoj seriji?!

Foto Credits: Teammy

Serija je trebala da bude zasnovana na poznatoj noveli Orhana Pamuka pod nazivom Museum of Innocence. Međutim, autor novele nije dao dozvolu da se ona koristi za scenario nove serije. Trenutno nije poznato da li će ljudi iz Amazon Prime tražiti novu knjigu za scenario ili će pisati posebnu priču za ovu seriju. Ono što je sigurno je to da se projekat priprema za Cagataya Ulusoya.

Ti detalji će biti poznati veoma brzo. Već je poznato da su u toku pregovori sa Alinom Boz. Njoj je ponuđena glavna uloga u tom novom projektu. Dakle, postoje vrlo realne šanse da u toj seriji gledamo Cagataya Ulusoya i Alinu Boz u glavnim ulogama. Glumica trenutno završava svoj deo posla u seriji Marasli, koja će imati finale u epizodi 26. Alina već ima iskustva u radu sa digitalnim platformama. Ona je glumila jednu od glavnih uloga u Netflixovoj seriji Love 101.

NOVO - Sve bolji rezultati treće sezone turske serije Atiye / Dar

By: Milt-TV Exposed