Turski glumac Aytac Sasmaz predstavio novu pesmu (VIDEO)

Turski glumac Aytac Sasmaz došao je na ekrane sa TV serijom Baht Oyunu. Posle finala serije, glumac, koji već neko vreme nije bio na ekranu, izašao je pred svoje fanove sa svojim muzičarskim identitetom.

Turski glumac Aytac Sasmaz predstavio novu pesmu (VIDEO)

Foto Credits: Haberler

Popularni glumac, koji je s vremena na vreme iskočio u prvi plan svojim muzičkim delima i lepotom glasa, pre dve godine je ljubiteljima muzike predstavio svoju pesmu pod nazivom Barindigim Hikaye.

Aytac Sasmaz se sada pojavio pred svojim fanovima sa svojom novom pesmom, Vazgecme. Glumac je o svojoj novoj pesmi rekao sledeće:

 „Ovaj put sam želeo da napravim motivacionu pesmu i za sebe i za slušaoce. Posle slušanja, svako treba da kaže 'Učini korak', 'Ajde, zašto da ne'. Ovo je moj trenutni moto; što da ne? Pevao sam „ne daj se“ akustično.“.

Nova pesma Aytac Sasmaza, Vazgecme, objavljena je na Youtube-u i Spotifaju. Zafer Tufan i Gerkem Ediz su aranžirali pesmu, čiji su tekst i muzika pripadali samom glumcu.

S druge strane, Sasmaz, kojeg njegovi fanovi žele ponovo da vide na ekranima, u novoj sezoni će se vratiti na ekrane sa projektom Ay Yapim-a. Nova serija Ay Yapim-a, koji je potpisao mnoge posebne projekte u Turskoj, biće turska verzija Beverli Hilsa 90210.

Adaptacija serije Beverli Hils 90210 zauzeće svoje mesto na ekranima Fox TV u novoj sezoni, pod nazivom Gelecek Uzun Surer. Zgodni glumac Aytac Sasmaz igraće glavnu ulogu u seriji.

NOVO - Prva najava serije O Kiz / Ta devojka je iznenadila mnoge! (VIDEO)

By: TV Exposed