Busra Pekin se vraća u serije!

Busra Pekin, poznata kao jedna od najtalentovanijih turskih glumica u komediji, iznenadila je publiku i u filmu Dilberay. Pekin, koja je dugo bila van serija, konačno je dala zeleno svetlo za povratak.

Busra Pekin se vraća u serije!

Foto Credits: Internet Haber

Busra Pekin, koja je zakoračila u svet TV serija 2002. godine imala je nekoliko zapaženih uloga. Glumila je u TV serijama kao što su Sulejman Veličanstveni i Kardes Payi, gde je bila veoma zapažena. Njena poslednja uloga u serijama bila je upravo u projektu Kardes Payi 2014. godine.

Nakon toga, Busra je glumila u humorističnim programima i filmovima. Uspešna glumica glumila je pevačicu čiji je život bio pun bola u filmu Dilberay, koji je izašao ove godine. Ovaj film bio je sasvim drugačije iskustvo za Pekin.

Ova turska glumica se sprema da se vrati na setove serija posle skoro 8 godina. Busra Pekin će se pojaviti u seriji Rehber / Vodič u kojoj glavnu ulogu glumi Engin Altan Duzyatan. Poznato je da će ulogu u ovom projektu imati i glumica Funda Erigit.

Serija pod nazivom Vodič, koju će Gold Film snimati za Bein Connect digitalnu platformu, sastojaće se od osam epizoda i ispričaće uzbudljivu priču o tri devojčice koje uče u internatu. Snimanje serije, koju će režirati Hakan Kirvavac, poznat kao Keche, počeće u maju. Engin Altan Duzyatan će igrati učitelja u seriji.

NOVO - Serija Aziz - Da li je Simay bacila Damlu Sonmez u drugi plan?!

By: Milt-TV Exposed