Burak Ozcivit ljut zbog natpisa o braku i odnosu sa Fahriye!

Da li se tamni oblaci nadvijaju nad brakom Buraka Ozcivita i Fahriye Evcen, koji su se upoznali pre devet godina u TV seriji Calikusu, počeli da se vole i doveli svoju vezu na svadbeni sto 2017. godine?

Burak Ozcivit ljut zbog natpisa o braku i odnosu sa Fahriye!

Foto Credits: Sabah

Proteklih dana, u tabloidnoj štampi, o slavnom paru je dosta pisalo. U vestima se navodi da je glumački par Burak Ozcivit i Fahriye Evcen, koji su po drugi put doživeli uzbuđenje zbog prinove, imali krizu u braku. Prema pisanju tabloida Fahriye Evcen, koja je bila u napetim odnosima sa svojom svekrvom, potom se posvađala sa Burakom Ozcivitom i izašla iz kuće. Ove vesti razbesnele su Buraka.

Nakon glasina, Burak Ozcivit, koji je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj grli i ljubi svoju suprugu Fahriye, napisao je: „Ne budite više blesavi, ostavite nas na miru! Ljubav za sve.“.

Fahriye, koja je trudna sa svojim drugim detetom, takođe je podelila objavu supruga na sopstvenom nalogu. Vidi se da je poznati par veoma uznemiren i ljut zbog neosnovanih vesti o njihovom braku.

Glumački par, koji ima sina po imenu Karan i trenutno doživljava uzbuđenje zbog drugog deteta, ovim rečima je izrazio svoja osećanja kada su prvi put primili radosnu vest o prinovi:

„Upravo smo saznali. Neverovatno smo uzbuđeni. Mi smo veoma srećni. Toliko je novo da nismo ni imali priliku da kažemo Karanu. Nismo u režimu 'devojka ili dečak'. Za zdravu državu i naciju dovoljno je biti dobar sin.”.

NOVO - Mert Yazicioglu izazvao Kerema Bursina!

By: TV Exposed