Mert Yazicioglu izazvao Kerema Bursina!

Stigla je i jedna vest koja potvrđuje o dobrim, zdravim odnosima medju kolegama kada su u pitanju turski glumci. Glavni protagonisti su Mert Yazicioglu i Kerem Bursin.

Mert Yazicioglu izazvao Kerema Bursina!

Foto Credits: Internet Haber

Mert Yazicioglu, jedan od uspešnih glumaca mlađe generacije, veoma je cenjen zbog svog nastupa u projektima u kojima učestvuje. Glumac je u poslednje vreme na dnevnom redu šaljivih objava na društvenim mrežama. Mert je ovog puta “izazvao” svog kolegu Kerema Bursina u svojoj objavi na Instagramu, tačnije na Instagram storiju.

Zgodni glumac, koji je u odeljku priče na svom Instagram nalogu objavio fotografiju iz teretane, napisao je poruku „Moj jedini rival je Kerem Bursin!“.

Njegova kolega glumac Kerem Bursin, koji slike svojih sportskih momenata često deli na društvenim mrežama i često je na dnevnom redu sa svojim mišićavim telom, nije ostao ravnodušan na deljenje svog kolege, a Mertovu fotografiju je objavio na svom nalogu.

Ovaj razvoj dogadjaja izazvao je mnogo osmeha i pokazao dobre i zdrave odnose medju dvojicom mladih i sjajnih glumaca. Ovi duhoviti postovi dvojice zgodnih glumaca traženih na ekranima na društvenim mrežama očarali su i njihove fanove.

Mert Yazicioglu, koji je takođe poznat po svojoj humorističnoj ličnosti, duhovito je usmerio situaciju na sebe šaleći se na račun situacije koja je proteklih dana bila viralna šala na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Akin Akinozu i Talat Bulut glavni glumci nove TV serije

By: TV Exposed