Hande Ercel otkrila da li se pomirila sa Keremom Bursinom!

Turska glumica Hande Ercel je i dalje u centru pažnje javnosti i medija. Nakon završetka serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, Ercel se nije pojavljivala u novim serijama, ali bi to moglo da se promeni i to vrlo brzo.

Hande Ercel otkrila da li se pomirila sa Keremom Bursinom!

Foto Credits: IMDB

Hande Ercel je primećena kako napušta kancelariju produkcione kompanije MF Yapim. Tom prilikom je dala kratak intervju prisutnim pripadnicima medija kojima je potvrdila da je u kancelariji bila zbog pregovora za novi projekat, koji joj se zaista dopao. Za sada nije potpisala ugovor, ali bi to moglo vrlo brzo da se promeni. Dok traju pregovori, glumica ne želi i ne može da daje neke detalje na ovu temu.

Novinare je kao i uvek zanimao njen privatan život, odnosno njen odnos sa kolegom i bivšim momkom Keremom Bursinom. Hande je rešila da govori na ovu temu i konačno objasnila i otklonila sve dileme oko njenog ljubavnog statusa ali i odnosa sa Keremom.

Hande Ercel je rekla da su sve vesti i informacije o njenom pomirenju sa Bursinom plod mašte medija. Ona nema nikog. Dakle, glumica ne samo da se nije pomirila sa Keremom, već trenutno nema emotivnog partnera. Kada su u pitanju fotografije Kerema i nje koje su se pojavile, glumica je rekla da to ne bi trebalo da se shvata ozbiljno i kao znak pomirenja, jednostavno, ljudi se druže, sreću i ponekad piju kafu.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Zbog čega je Demet Ozdemir otpustila stilistu?!

By: TV Exposed