Serija Suslu Korkuluk ipak na digitalnoj platformi? Šta će biti sa serijom Kral Kaybederse?!

Stižu nam nove vesti vezane za dve turske serije koje su privukle dosta pažnje pre samog početka emitovanja. Reč je o serijama Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo i Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi.

Serija Suslu Korkuluk ipak na digitalnoj platformi? Šta će biti sa serijom Kral Kaybederse?!

Foto Credits: Dizilah

Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo je najavljena kao novi projekat koji će biti emitovan na televizijskom kanalu TV8. Potom je očigledno došlo do nekih problema, jer je sve oko ove serije uklonjeno sa sajta tog TV kanala. Odmah se postavilo pitanje, kakva je sudbina ovog projekta. Jedno vreme se pričalo i pisalo da će serija biti emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi.

Podsećamo, serija Suslu Korkuluk ima unapred pripremljen scenario i 13 epizoda koje treba da se snime. To je nešto što odgovara svim digitalnim platformama. Prema novim informacijama, trenutno je seriji najbliža Netflix platforma.

Razgovori su u poodmakloj fazi, a Birsen Altuntas tvrdi i da će sve biti uskoro i zvanično saopšteno i potvrdjeno.

Kada je reč o seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi, ona će sigurno biti emitovana na televizijskom kanalu. Plan je da serija bude emitovana na Star TV-u u novoj sezoni. Kompanija OGM Pictures koja je zadužena za ovaj projekat je u pregovorima sa Kivancom Tatlitugom za glavnu ulogu.

Glumac je odgovorio pozitivno i “zagrejan” je za ulogu u ovoj novoj TV seriji. Ostaje da i tu sačekamo zvaničnu potvrdu.

NOVO - Hazal Subasi i Deniz Can Aktas u seriji Kabasa Doktoru / Gradski doktor

 By: Milt-TV Exposed