Više detalja o novoj seriji Cansu Dere i Canera Cindoruka

Nova serija “Sadakatsiz”, koja će se emitovati na Kanalu D, privući će pažnju svojom temom, ali i glumcima. Caner Cindoruk i Cansu Dere igraju glavne uloge, gde se Dere ponovo pojavljuje pred publikom nakon duže pauze. Prošle nedelje glumci su imali probu gde su uvežbavali tekst. Cansu Dere je bila ta koja je obavestila da ...

Više detalja o novoj seriji Cansu Dere i Canera Cindoruka

Nova serija "Sadakatsiz", koja će se emitovati na Kanalu D, privući će pažnju svojom temom, ali i glumcima. Caner Cindoruk i Cansu Dere igraju glavne uloge, gde se Dere ponovo pojavljuje pred publikom nakon duže pauze.

Prošle nedelje glumci su imali probu gde su uvežbavali tekst. Cansu Dere je bila ta koja je obavestila da je set počeo nakon uvežbavanja scenarija. Seriju Sadakatsiz režira Neslihan Yesilyurt, jedna od mladih rediteljki koja je i seriju Yasak Elma donela na vrh. Pripreme za seriju traju već nekoliko meseci,dok vesti o seriji stižu još od početka leta. Budući da je snimanje tek počelo, procenjuje se da će se serija emitovati u oktobru. Yeliz Kuvancı, Burak Sergen, Eren Vurdem, Ozge Ozder, Seda Altunner, Nazlı Bulum i Berrin Partridge takođe su uključeni u glumačku postavu serije Sadakatsiz.

By: TV Exposed