Hande Ercel i Burak Deniz pre nove serije zajedno pomažu ugroženima!

Nedavno su stigle informacije iz nove TV serije, koju su fanovi Hande Ercel željno čekali.

Hande Ercel i Burak Deniz pre nove serije zajedno pomažu ugroženima!

Foto Credits: Internet Haber

U štampi je objavljeno da će poznata glumica preuzeti glavnu ulogu u TV seriji Iki Yabanci / Dva stranca, koja će se emitovati na televiziji Fox, a da će joj partner biti Burak Deniz.

Dok se željno iščekivalo kada će početi snimanje serije, za koju pripreme vrši kompanija Tims&B, u ponedeljak, 6. februara, u Kahramanmarašu su se dogodila dva velika zemljotresa.

Nakon ove katastrofe koja je potresla Tursku i izazvala hiljade mrtvih i povređenih, Hande Ercel i Burak Deniz pridružili su se aktivnostima pomoći. Pre TV serije Iki Yabanci, dvoje poznatih glumaca pojavili su se na društvenim mrežama zbog svojih napora da pomognu žrtvama zemljotresa i zatražili podršku od zajednice.

Glumci, koji su delili za različite potrebe i širili pozive pogođenih zemljotresom putem društvenih mreža, sastali su se pre serije tako što su zajedno pozvali u pomoć. Duo, koji je ranije bio partner u romantičnoj humorističnoj seriji Ask Laftan Anlamaz, sada nastavlja da nastoji da zaleči rane od zemljotresa.

Ercel pomaže i na licu mesta

Hande Ercel, koja radi za dobrotvornu organizaciju opštine Šišli, kao i za aktivnosti Udruženja AHBAP, ovim stavom daje primer svima. Poznata glumica je u izjavi rekla:

„Ova katastrofa koja nas je zadesila zapalila je sva naša srca i svi pokušavamo da saznamo šta možemo da uradimo ovde širom Turske. Nadamo se da smo u mogućnosti da pokažemo neophodnu podršku. Čestitam svima nama.". U objavi koju je objavila opština Šišli, podeljene su slike Hande Ercel snimljene tokom aktivnosti pomoći.

Veliko bravo za ogroman broj ljudi koji pomaže u ovim trenucima!

NOVO - Serkan Cayoglu i Ozge Gurel su ponosni na njihove fanove!

By: TV Exposed