Asli Inandik u seriji Deneme Cekimi

Vodeća turska domaća online video platforma BluTV dodaje novu svojim do sada pripremljenim i emitovanim originalnim serijama.

Asli Inandik u seriji Deneme Cekimi

Foto Credits: IMDB

U pitanju je nova humoristička serija. Glavna uloga u ovom projektu pripala je Asli Inandik.

Reč je dakle o humorističnoj seriji pod nazivom Deneme Cekimi ili u prevodu Probno snimanje. Ovaj projekat je od danas na setu, odnosno počelo je snimanje kadrova za ovu novu tursku digitalnu seriju.

U seriji, koja govori o različitim aspektima medijske industrije i koja će praviti crni humor zabavljajući se na ovim žurkama, publika će biti svedok kroz šta je prošla glumica po imenu Kubra tokom probnih snimanja.

Humoristička serija sa elementima crnog humora

Glumica Asli Inandik se dakle vratila na set sa novom serijom pod nazivom Deneme Cekimi, od koje se očekuje da kroz humorističan način predstavi svet glume. Kako navode turski mediji bilo je prijatnih trenutaka prvog dana snimanja projekta Deneme Cekimi, koji je producirala kompanija Vigo Film.

Sa seta ovog projekta je pušten i kratak video sa Asli Inandik u glavnoj ulozi. Video, koji je „probno snimanje“ u kojem se Asli Inandik predstavila, za kratko vreme je dobio veliko priznanje.

Serija Deneme Cekimi će uskoro biti na BluTV-u. U narednom periodu će biti poznat i ostatak glumačkog kadra kao i neki detalji vezani za broj epizoda i slično.

 

View this post on Instagram

A post shared by BluTV (@blutv)

NOVO - Serija Omer ima verne gledaoce!

By: TV Exposed