Mustafa Acilan i serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi na dobrom putu

TV serija, Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koja se emituje četvrtkom uveče na Show TV-u, prati se sa velikim divljenjem od letnjeg perioda.

Mustafa Acilan i serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi na dobrom putu

Foto Credits: Haberler

Mustafa Acilan takođe igra jednog od najvažnijih likova ove turske serije. Glumac, kojeg na ekranu gledamo sa likom Araza, ostavio je veoma dobar utisak, iako je i dalje novo ime na tržištu. Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi takođe je bila efikasan projekat u pogledu ispoljavanja talenata glumca. Navodeći da je sve bilo u redu na setu i da je snimanje bilo prijatno, Mustafa je rekao: „Zaista uživam u igranju Araza. Možda je to najbolja stvar za mene u 2022.“.

Ljubitelji serije takođe veoma vole lik Araza. Pošto je on jedan od serijskih likova o kojima se najviše priča na društvenim mrežama, Mustafa Acilan je stvorio dosta interakcija u drugoj polovini 2022. godine.  Glumac je objasnio da nije razmišljao o tome šta bi radio nakon što se uključio u ovako efikasan projekat, već se fokusirao na svoj rad i dodao: „Nakon što ovaj posao bude obavljen, efekat koji će doći kada budem završio će mi omogućiti da vidim kakav sam uspeh zapravo postigao u ovom procesu.”.

Objašnjavajući da je veoma zadovoljan reakcijama koje je dobio od građana na ulici, mladi glumac je rekao da su se oni koji su ga videli odmah nasmejali i dobio reakcije kao da su videli nekoga iz porodice. Rođen 1987. godine u Istanbulu, glumac je na snimanjima sa različitim likovima od 2016. godine. Glumac, koji je privukao veliku pažnju likom Veli u seriji Bir Zamanlar Cukurova, takođe je imao uspešne nastupe u TV serije Maria ve Mustafa i Teskilat .

Acilan je dodao da se njegov glumački put nastavlja na veoma prijatan način.

NOVO - Farah Zeynep Abdullah nezadovoljna zbog naziva nove TV serije!

By: TV Exposed