Serija Omer ima verne gledaoce!

Snažna priča serije Omer, u kojoj glume Selahattin Pasali i Gokce Bahadir, duboko pogađa milione gledalaca.

Serija Omer ima verne gledaoce!

Foto Credits: IMDB

Pažnji ne izmiču ni rejting performanse serije od početka sezone. Uprkos kraju sezone i ambijentu u kojem je gledanost TV serije opala nakon što je vreme počelo da se zagreva i poboljšava, stabilnost gledanosti TV serije Omer ne ostaje nezapažena.

Zahvaljujući snažnoj priči serije u poslednjim epizodama, gde se doživljava toplina ljubavi likova Omera i Gamze, vidi se da gledaoci konsolidovano dolaze uz TV ekrane i sa velikom radoznalošću prate priču.

Očekuje se da će serija Omer na Star TV-u, koja je postala jedna od najstabilnijih produkcija ove sezone sa serijom Yali Capkini, biti emitovana u drugoj sezoni. Na ekranu se do sada pojavilo 17 epizoda ove turske serije.

Ocene dobijene u 17. epizodi projekta Omer, jednog od alternativnih projekata u ponedeljak uveče, donele su prvo mesto u kategorijama AB i ABC1. Uz to, u total kategoriji je na drugom mestu odmah posle serije Alparslan Buyuk Selcuklu sa malom razlikom.

Realizam u priči

Projekat Omer, koji je adaptacija izraelske serije Shitsel, privlači toliku pažnju svojim porukama pune nade da ljubav može da pobedi sve. Ljubav između mladića i sredovečne žene sa detetom u Turskoj, kao i činjenica da porodice ne skreću sa svog puta uprkos žestokim primedbama, dotiče i sadašnji život.

Zbog realizma u priči serije, gledanost serije Omer crta stabilan grafikon i nije moguće da svaka produkcija to postigne.

U produkciji kompanije OGM Pictures i Onura Guvenatama, TV seriju Omer režira uspešni reditelj Cem Karci, a scenario potpisuje Gulizar Irmak.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Kutsi se vraća na TV ekrane serijom Uvey Anne / Maćeha

By: TV Exposed