Kutsi se vraća na TV ekrane serijom Uvey Anne / Maćeha

Dok se nastavlja rad na seriji koja će se tokom leta emitovati na ATV ekranu, pojavljuju se i detalji o projektu pod nazivom Uvey Anne / Maćeha.

Kutsi se vraća na TV ekrane serijom Uvey Anne / Maćeha

Foto Credits: DiziCentral

Serija Uvey Anne / Maćeha, u kojoj će Kutsi igrati glavnu mušku ulogu, biće jedna od različitih produkcija letnjih dana kao dramska priča.

Gledaćemo Kutsija u liku Faruka, koji je pametan, snažan i harizmatičan, u TV seriji Uvey Anne, gde se potraga za glumcima nastavlja, a ekipa počinje sa pripremama za snimanje.

Yasemin Kirbas napisala je scenario za seriju, koja će se snimati u Mugli, a Yasemin Turkmenli će je režirati.

Serija Uvey Anne, koja će dramatičnom pričom otkriti očevu posvećenost svojoj deci, privući će na ekrane gledaoce kojima je stalo do porodičnih veza.

Kutsi, koji je na snimanjima od 2009. godine, privukao je veliku pažnju TV serijom Doktorlar / Lekari.

Hazal Filiz Kucukkose glavna ženska glumica

Popularni glumac Kutsi, koga smo gledali u dugoročnim TV serijama kao što su Huzur Sokagi, Kalbimdeki Deniz, Benim Adim Melek, preuzeo je prošle sezone glavnu ulogu u TV seriji Annemizi Saklarken, ali je imao nesreću da je projekat kratko trajao.

Takođe ćemo videti Hazal Filiz Kucukkose kao glavnu žensku ulogu u seriji Uvey Anne. Sa nestrpljenjem se očekuje i harmonija i energija Kutsija i Kucukkose. Hazal Filiz Kucukkose, koja je veliku popularnost stekla likom Leyle u TV seriji Beni Affet / Oprosti mi, a zatim je postala poznata u mnogim zemljama sveta sa likom Zeynep u TV seriji Kara Sevda.

NOVO - Eylul Tumbar u novoj TV seriji

By: TV Exposed