Prestižna internacionalna nagrada za seriju Sen Cal Kapimi

Španski analitički centar Teleformat objavio je listu od 23 najznačajnija nova proizvoda u televizijskom svetu ovog leta. Analiza je rađena na osnovu popularnosti gledalaca (ocena) i odgovora na društvenim mrežama. Svoje mesto na ovoj prestižnoj listi na koju ciljaju glavni međunarodni kupci serija našla je i turska serija Sen Cal Kapimi. Na ovaj način interesovanje ...

Prestižna internacionalna nagrada za seriju Sen Cal Kapimi

Španski analitički centar Teleformat objavio je listu od 23 najznačajnija nova proizvoda u televizijskom svetu ovog leta.

Analiza je rađena na osnovu popularnosti gledalaca (ocena) i odgovora na društvenim mrežama. Svoje mesto na ovoj prestižnoj listi na koju ciljaju glavni međunarodni kupci serija našla je i turska serija Sen Cal Kapimi. Na ovaj način interesovanje stranih kanala za ovu seriju se podiglo na mnogo viši nivo. Eventualnom prodajom serije nekom od TV kanala, dodatno će se popuniti budžet i obezbediti sredstva za snimanje dodatnih epizoda, čak i sezona.

Podsećamo vas da je distributer MADD Entertainment već najavio uspešnu prodaju letnjeg projekta Sen Cal Kapimi zemljama Bliskog Istoka i Severne Afrike, kao i Izraelu.

NOVO - Novosti oko serije Ramo – poznat datum nastavka

NOVO - Turska serija Kurulus Osman sezona 2 | Najava

By: TV Exposed