Novi glumci u seriji Seref Sozu! Počelo snimanje serije

Serija Seref Sozu počela je da se snima dok se novi glumci pridružuju seriji, koja će se s publikom upoznati na ekranima Show TV-a u drugoj nedelji septembra. Evo detalja! Show TV izbaciće novu seriju koju publika uveliko iščekuje sa nestrpljenjem. Činjenica da je kanal oborio rekorde gledanosti u svojim nedavnim projektima dovela je do ...

Novi glumci u seriji Seref Sozu! Počelo snimanje serije

Serija Seref Sozu počela je da se snima dok se novi glumci pridružuju seriji, koja će se s publikom upoznati na ekranima Show TV-a u drugoj nedelji septembra. Evo detalja!

Show TV izbaciće novu seriju koju publika uveliko iščekuje sa nestrpljenjem. Činjenica da je kanal oborio rekorde gledanosti u svojim nedavnim projektima dovela je do toga da se serija emituje ove sezone. Show TV, koja je emiter TV serija poput Cukur, Ramo, Kuzei Yildizi Ilk Ask, ambiciozno se priprema za novi period emitovanja. Jedna od novih produkcija kanala, koja se posebno sa uzbuđenjem i radoznalošću iščekuje je Seref ​​Sozu. Cevdet Mercan je direktor serije, koju su pripremili Tims & B Yapım, a napisala je Eda Tezcan.

U seriji su imena poput Tolgahana Sayismana, Sude Zulal Guler, Oyku Celik, Hulia Sen i Hulia Korel. Meltem Gulenc i Toprak Saglam nedavno su dodani u seriji. Serija je počela sa snimanjem seta  od danas. Evo detalja!

Seref Sozu objavljena!

Nova serija Seref ​​Sozu, koja će se emitovati u novom periodu emitovanja na ekranima Show TV-a koju je radio Tims & B Yapım, započela je snimanje prve epizode ​​nove sezone, snimanjem seta u Izmiru. Ne postoje tačne informacije o predmetu drame koja je već bila predviđena. Međutim, to je jedna od tema o kojoj se govori u bekstejdžu, gde je serija priča o obećanjima mlade osobe i nemogućoj ljubavi. Očekuje se da će serija, koja je započela snimanje u Izmiru, biti prikazana i upoznata sa publikom u drugoj nedelji septembra.

By: TV Exposed