Hazal Subasi i Deniz Can Aktas u seriji Kabasa Doktoru / Gradski doktor

Lepe vesti za fanove Hazal Subasi i Deniz Can Aktas. Njih dvoje će se pojaviti u novoj televizijskoj seriji koja neće zavisiti od rejtinga!

Hazal Subasi i Deniz Can Aktas u seriji Kabasa Doktoru / Gradski doktor

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija ARC Yapim je počela rad na novom projektu. Reč je o TV seriji pod nazivom Kasaba Doktoru / Gradski doktor u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Ozan Akbaba. U pitanju je rimejk korejske serije Dr Romantic. U turskoj adaptaciji ove serije gledaćemo priču o doktoru Kemalu (Ozan Akbaba) i doktorima koje on podučava.

Hazal Subasi i Deniz Can Aktas su potpisali ugovor za rad u ovom projektu. Njih dvoje će u seriji glumiti jedne od učenika doktora Kemala. Kada su u pitanju likovi Hazal i Deniza, za njih se planira i romantična radnja.

U korejskoj verziji, ovi likovi su napustili seriju nakon prve sezone, ali turski scenaristi će vrlo verovatno to promeniti, naravno u zavisnosti od utisaka gledalaca same serije.

Snimanje ove nove turske televizijske serije će početi u martu mesecu. Radnja će biti snimana u Istanbulu. Datum premijere još uvek nije poznat.

Tu informaciju kao i ostatak glumačkog kadra saznaćemo u danima koji su pred nama.

NOVO - Tajna lepote Hande Ercel je plastična hirurgija?!

 By: Milt-TV Exposed