Ilayda Alisan se vraća na TV ekrane početkom leta

Ilayda Alisan, jedna od uspešnih glumica mlade generacije, privukla je pažnju ulogom Aksin u seriji Cukur. Pored nastupa u seriji, Aksin, koja je tragično okončala u seriji, zauzela je svoje mesto među nezaboravnim likovima Cukura.

Ilayda Alisan se vraća na TV ekrane početkom leta

Foto Credits: IMDB

Posle Cukura, Ilayda Alisan je na ekrane došla sa serijom Masumiyet, kojom je još jednom iznenadila publiku svojom glumom. Ovog puta vratila se sa pričom o borbi za pravdu Ele, koja je silovana i za koju se mislilo da je mrtva. Njena uspešna igra u liku Ele omogućila je još jedan iskorak u karijeri ove mlade glumice.

Serija Masumiyet / Nevinost ušla je u rano finale jer gledanost nije bila visoka, ali je Ilayda Alisan uspela da bude primećena svojom glumom. Mlada glumica, koju smo navikli da gledamo u dramskim serijama, ovog puta će iznenaditi publiku romantičnom humorističnom serijom!

Kako se približavala letnja sezona turskih serija, projekti su počeli da se pojavljuju jedan po jedan. Jedna od ovih serija je TV serija Kanala D Seversin. U seriji, koja je već neko vreme na dnevnom redu, Ilayda Alisan deli glavnu ulogu sa još jednim uspešnim mladim glumcem, Burakom Yorukom.

Konačno je počelo i snimanje TV serije Seversin. To znači da će ovaj projekat biti jedna od letnjih TV serija koja će se emitovati odmah na početku nove sezone.

NOVO - Kada će biti finale serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život?

By: Milt-TV Exposed