Kada će biti finale serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život?

Serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život emituje se na digitalnoj platformi Bein Connect. Ova serija je ukrala srca mnogih gledalaca.

Kada će biti finale serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život?

Foto Credits: IMDB

Ozge Gurel, Aybuke Pusat, Melisa Asli Pamuk, Yesim Ceren Bozoglu, Yusuf Cim, Ekin Mert Daymaz i Serkay Tutuncu su u glavnim ulogama ovog projekta. Serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život u kojoj učestvuju, redovno se sastaje sa publikom od 17. februara.

Napredak serije, čije se nove epizode ​​emituju na platformi Bein Connect četvrtkom uveče, raduje publiku. Odraze glumačkih predstava i upečatljivost priče možete razumeti uz pohvalne komentare na društvenim mrežama. Serija, koja ima veliku bazu fanova, postala je i jedna od najistaknutijih produkcija u inostranstvu.

Emitovana je 20. epizoda ove dramske serije u režiji Altana Donmeza. Nastavlja se snimanje serije, koju emituje Bein Connect kao dve epizode ​​četvrtkom. Deonice sa seta privlače pažnju fanova na društvenim mrežama, a serija je često na dnevnom redu na istim.

Najvažnije pitanje koje muči mnoge gledaoce je koliko će serija trajati. Mnogi obožavaoci serije Hayaller ve Hayatlar su (sa pravom) zabrinuti da će se projekat uskoro završiti. Za sada nisu otkrivene jasne informacije o tome koliko će serija trajati i kada će ući u finale. Postoji stanje neizvesnosti i publici je neprijatno zbog ove situacije.

Moral im je slomila i činjenica da su neki od glumaca serije sklopili nove dogovore. Serkay Tutuncu već ima zgusnut raspored rada na drugim projektima i po svemu sudeći bližimo se kraju serije Bein Connect-a.

Zvanične informacije još uvek čekamo…

NOVO - Bez pauze za Sinem Unsal

By: Milt-TV Exposed