Timucin Esen u novom projektu

Turski glumac Timucin Esen ima iza sebe nekoliko zaista sjajnih uloga. Glumac se posebno istakao ulogom u seriji Hekimoglu, odnosno turskoj adaptaciji popularne američke serije Dr House.

Timucin Esen u novom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Timucin Esen će u narednom periodu raditi na novom projektu. Ugovor za novu ulogu je već potpisao. Reč je o novom turskom filmu u kom će tumačiti glavnu ulogu. U pitanju je film koji će doneti priču o životu turskog rok muzičara i kompozitora Cema Karace. Dakle, nakon filma o životu pevačice Bergen, sada dobijamo novi projekat slične sadržine.

Muhtam Cem Karaca (1945-2004) se smatra veoma važnom figurom u Anatolijskom rok pokretu. Radio je sa nekoliko poznatih bendova kao što su Apaslar, Kardaslar, Mogollar i Dervisan. Sa tim bendovima doneo je novo razumevanje i interpretaciju turskog roka. Muzikom se aktivno bavio od 1961. godine pa sve do smrti. Bio je pevač sjajnog glasa i veoma dobar gitarista.

Timucin Esen koji će tumačiti njegov lik u novom filmu iza sebe ima sedamnaest projekata. Posebnu pažnju na sebe skrenuo je glavnom ulogom u seriji Hekimoglu, gde je njegov glumački kvalitet zaista došao do posebnog izražaja.

Pored toga je veoma dobar i uspešan u muzici i nema dileme da će se odlično snaći u novoj ulozi.

NOVO - Uskoro premijera nove turske serije Uysallar / Poslušni

By: Milt-TV Exposed