Tajna lepote Hande Ercel je plastična hirurgija?!

Hande Ercel je turska glumica koja privlači mnogo pažnje godinama unazad. U pitanju je najpopularnija glumica u Turskoj kada je u pitanju broj pratilaca na Instagramu.

Tajna lepote Hande Ercel je plastična hirurgija?!

Foto Credits: Dizilah

Hande Ercel trenutno vaga izmedju ponudjenih uloga. Glumica je potpisala ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom, ali prema nekim informacijama seriju za ovu platformu će snimati tek naredne godine. Do tada, postoji realna opcija da Ercel gledamo u nekim drugim projektima, možda čak i novim televizijskim serijama.

Podsećamo, glumica je na pauzi od završetka serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata u kojoj je tumačila glavnu ulogu.

Od tada se mnogo više piše o njenom privatnom životu i vezi sa Keremom Bursinom. Jedna grupa ljudi smatra da par više nije zajedno, dok drugi misle da su njih dvoje rešili da svoju vezu sklone od očiju javnosti. Šta je prava istina, saznaćemo u narednom periodu.

Hande mnogi smatraju veoma lepom i atraktivnom ženom. Turski tabloidi su se prethodnih dana bavili tajnom lepote Hande Ercel.

Prema njihovim tvrdnjama i izvorima tajna lepote ove popularne turske glumice leži u – plastičnoj hirurgiji. Preciznije, Hande se pre nekoliko godina podvrgla intervenciji koja se zove bihektomija.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Korekcija obraza, poznatija kao buccal fat removal ili bihektomija predstavlja proceduru uklanjanja masnoće sa sredine obraza. Kroz relativno jednostavnu tehniku ​​koja se izvodi u lokalnoj anesteziji i za samo pola sata, "unutar usta se pravi mali rez za vađenje kuglica Bichat", žlezde masnog tkiva koje se nalaze u obrazu. "Cilj vađenja ovih masnih kuglica je postići veću definiciju područja obraza , na taj se način može postići vizualni osećaj više trouglastog i stiliziranog lica", objasnila je jednom prilikom dr. Pilar de Frutos, hirurg plastične i estetske medicinske.

Sudeći po fotografijama od ranije, i poređenju njenog lica nekad i sad, ovo se čini kao veoma tačna i precizna informacija. Njeni fanovi se vrlo verovatno neće složiti…

Šta vi mislite, da li se Hande podvrgla ovoj vrsti plastične operacije ili ne? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Almeda Abazi završila glumačku karijeru!

 By: Milt-TV Exposed