Kasaba Doktoru - Odličan strateški potez Ozana Akbabe!

Serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja je počela da se emituje na ekranu TRT1 petkom uveče, počela je da donosi borbu lekara za spasavanje života. Posle velikog uspeha TV serije Mucize doktor koja je trajala 2 sezone, ne čudi što je pažnju privukao i projekat Gradski doktor.

Kasaba Doktoru - Odličan strateški potez Ozana Akbabe!

Foto Credits: Internet Haber

Ocene prve epizode serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor ​​bile su iznad proseka. Možda nije bilo baš savršeno otvaranje, ali nije ni loše, naprotiv.

Za Ozana Akbabu, serija Gradski doktor ima strateški značaj. Glumčev povratak na ekrane u takvoj ulozi odlična je prilika da se njegova karijera pročisti. Glumac, koji je igrao lik Iliasa Cakirbeilija u TV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz koja je trajala 6 sezona, imao je veliku bazu obožavatelja.

Međutim, ova uloga nije bila društveno prihvaćena uloga. Biti poznat kao lik specijalizovan za ubijanje ljudi, priznaćete nije baš kvalifikovana situacija za Ozana Akbabu.

Nakon finala tog projekta, glumačka uloga potpune suprotnosti ovoga puta, igrati hirurga koji spasava ljudski život, pruža sjajnu priliku za pročišćenje.

U petak uveče, sada ćete gledati Hakanovu borbu da spase ljude i pomogne. Serija, u kojoj glume i Hazal Subasi, Vildan Atasever i Deniz Can Aktas, od velikog je značaja jer nosi i društveno odgovornu prirodu i poruku.

Serija Kasaba Doktoru, koja govori o društvenoj odgovornosti turskog nacionalnog kaala TRT1 i značaju lekara , kao i borbi protiv nasilja nad lekarima u toj zemlji poslednjih godina, dobro je osmišljen projekat.

Oni koji pomno prate stanje u svetu serija smatraju da je Akbaba definitivno napravio veoma dobar strateški potez kada je prihvatio ovu ulogu.

NOVO - Burak Deniz - Serija Sahmaran dobija drugu sezonu!

By: Milt-TV Exposed