Oktay Kaynarca otkrio ime nove serije i gde će sve biti snimana

Turski glumac Oktay Kaynarca pojaviće se pred svojim obožavaocima sa svojom novom TV serijom, Ben Bu Cihana Sigmazsam / Ako se ne uklapam u ovaj svet, na ATV TV ekranu u novoj sezoni. Međutim, ovog puta neće učestvovati samo u seriji kao glavni glumac, već će i kao producent probiti novi teren.

Oktay Kaynarca otkrio ime nove serije i gde će sve biti snimana

Oktay Kaynarca, koji je u produkciju ušao preko svoje nove kompanije, u kojoj je partner i njegov prijatelj režiser Onur Tan iz serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, već mesecima radi na novom projektu.

Kaynarca, koji je izjavio da se njegova nova serija, koju je prvi put najavio početkom 2022. godine, zove Ben Bu Cihana Sigmazsam / Ako se ne uklapam u ovaj svet, takođe je rekao da glumačka postava još nije jasna.

Sam Oktay je u pregovorima sa imenima za koja želi da učestvuje u glumačkoj postavi. Međutim, ovi pregovori još nisu završeni. Kaynarca je rekao: „Nismo utvrdili listu glumaca, tako da ne mogu da objavim ko će sve glumiti u seriji. Još radimo na tome. Sastajemo se sa mnogim našim prijateljima.“.

Objašnjavajući da pokušavaju da stvore glumačku ekipu sa najprikladnijim imenima, Oktay je naveo da će potrebno objašnjenje dati kada glumačka ekipa bude jasna.

Oktay Kaynarca, koji je potvrdio da će se neki delovi TV serije Ben Bu Cihana Sigmazsam snimati u centralnoazijskim republikama, dao je sledeće informacije:

„Naši prijatelji će ići na istraživanje proizvodnje. Imamo alternative kao što su Kazahstan, Azerbejdžan, Uzbekistan. Koristićemo verovatno sve tri zemlje, imaćemo snimanja u inostranstvu.”.

NOVO - Potraga za partnerom Meryem Uzerli u seriji Ru se nastavlja

By: TV Exposed