Potraga za partnerom Meryem Uzerli u seriji Ru se nastavlja

Jedan od novih projekata koje kompanija Medyapim nastavlja da priprema za Disney Plus uključuje seriju Ru. Druga serija na kojoj rade je projekat Nomen.

Potraga za partnerom Meryem Uzerli u seriji Ru se nastavlja

Foto Credits: Dizilah

Ranije je najavljeno, a kasnije i potvrđeno da će Meryem Uzerli glumiti u seriji kratkog naziva „Ru” koja će se snimati u Urli. Uzerli će igrati glavnu ulogu u ovom projektu. U bekstejdžu se govorilo da će Mert Yazicioglu u seriji pratiti prelepu glumicu, koja će oživeti ulogu Reyan, koja je sledila svoje snove i nastanila se u Urli i borila se za život sa restoranom koji je otvorila. Ali kada su snimanja ove nove serije odložena, Mert je morao da napusti projekat jer je bio u suprotnosti sa vremenskim rasporedom njegovih drugih radova.

Sada se prave novi intervjui sa glumcima za glavni muški lik. Serija takođe za sada ima dva imena iznenađenja u glumačkom kadru. Prvo od njih je Zafer Algoz, poznati glumac koji se nedavno pojavio na ekranu serijom Uc Kurus. Od uspešnog glumca se očekuje da tumači uticajni lik ulogom Tumšeka u ovoj seriji.

Sevval Sem je drugi učesnik, tačnije učesnica u seriji koji je pozitivno iznenadio. Uspešna glumica, koja je igrala glavnu ulogu u seriji Yasak Elma, ovog puta će baš kao i sve veći broj njenih kolega raditi na digitalnoj seriji.

U narednom periodu saznaćemo i ko će glumiti mladića u kog će se lik koji će tumačiti Meryem Uzerli u radnji ove nove serije Ru zaljubiti.

NOVO - Kenan Imirzalioglu o rođenju druge kćerke

By: TV Exposed