Engin Akyurek daje primer mladim kolegama

Turski glumac Engin Akyurek svojim ulogama impresionira veliku bazu obožavalaca.

Engin Akyurek daje primer mladim kolegama

Foto Credits: RiriNano

Glumac, koji ima milione obožavalaca kako u Turskoj, tako i u inostranstvu, privukao je veliku pažnju likom Tahira Lekeziza u prvoj sezoni od 14 epizoda serije Adim Farah / Zovem se Farah.

Serija, koja će se nastaviti i u narednoj sezoni, i dalje izaziva veliko interesovanje u inostranstvu. Polazeći od činjenice da se turske serije emituju širom sveta, Engin Akyurek je doneo drugačiju perspektivu u san njegovih mladih kolega da posluju u inostranstvu.

Onur Seyit Yaran i Yigit Kocak, dva mlada imena serije Kardeslerim / Moja braća, izbili su u prvi plan poslednjih godina i žele da karijeru nastave u inostranstvu. Mnogo je mladih imena koja imaju slične snove.

Značaj turskih serija i filmova

Engin Akyurek, s druge strane, ima ideju koja može dati primer mladima sa ovim ciljem. Iskazujući vrednost obavljenog posla u Turskoj, Engin je otkrio da nije neophodno dobiti ponudu iz inostranstva da bi bio prepoznat širom sveta.

Podsećajući na činjenicu da TV serije i bioskopske produkcije iz Turske izazivaju veliku pažnju u različitim zemljama sveta, glumac je skrenuo pažnju sledećim rečima koje bi mogle poslužiti kao primer njegovim mlađim kolegama:

„Naš rad se objavljuje širom sveta. Naravno, bilo bi jako lepo igrati u nekom projektu u inostranstvu. Još jedno iskustvo. Biti sa različitim akterima, u drugoj strukturi, u drugoj priči... Bilo da su u pitanju digitalna dela ili na nacionalnim TV kanalima, naši projekti se već emituju u različitim delovima sveta. U tom smislu, moramo pronaći načine da to učinimo još bolje.“.

NOVO - Gozde Kansu o seriji Yali Capkini

By: TV Exposed