Gozde Kansu o seriji Yali Capkini

Gozde Kansu, koja igra lik Gulgun u TV seriji Yali Capkini pojavila se na ekranu sa jednim od najvažnijih projekata u karijeri ove sezone.

Gozde Kansu o seriji Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

Projekat Yali Capkini se odlično pokazao sa svojim dvocifrenim ocenama i ceo tim je počeo da ubire prednosti.

Gozde Kansu, rođena 1980. godine je nastupila kao Gulgun Korhan koja je impresionirala publiku.

Glumica, koju smo viđali na setovima od 2000. godine, iskusno je ime koje je učestvovalo u nezaboravnim predstavama kao što su Dudaktan Kalbe, Hanimin Ciftligi, Icerde i Sen Anlat Karadeniz.

Rekavši da su se kao tim na setu serije Yali Capkini proveli veoma dobro, Kansu je izjavila:

„Iza sebe smo ostavili napornu sezonu. S jedne strane, ako možemo malo da se oraspoložimo, ako možemo da budemo malo tužni, postoje sasvim realne stvari. Dobili smo veoma dobar odgovor.“.

Niko nije očekivao da će serijal Yali Capkini biti ovako uspešan. Gozde Kansu, koja sebe definiše kao "slavnu", istakla je da je serija ostavila odličan utisak.

Uspeh je nije iznenadio

Glumica je dodala: „Ovaj uspeh me nije iznenadio. Iskreno, osetila sam ovaj posao mnogo kada sam naišla na njega posle dugo vremena.”.

U stvari, Gozde Kansu, koja je definisana kao glumica koja donosi sreću jer je oduvek doživljavala uspešne procese u projektima u kojima je učestvovala, veoma je srećna što se posle dugo vremena vratila na setove sa tako lepim i uspešnim delom.

Uzimajući u obzir njena druga dostignuća, tačka koju je dosegao projekat Yali Capkini nije bio iznenađujući za glumicu. Očekuje se i da će glumci serije, koja se oprostila od sezone, ponovo biti zajedno u nekim planovima za odmor u letnjem periodu.

View this post on Instagram

A post shared by Gozde Kansu (@gozdekansu)

NOVO - Birce Akalay o serijama Kus Ucusu i Mezarlik

By: TV Exposed