Rabia Soyturk je izvršila ozbiljne pripreme za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo ima nekoliko zaista kvalitetnih glumca, ali je razočarala gledanošću prve epizode.

Rabia Soyturk je izvršila ozbiljne pripreme za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: RiriNano

Nakon što je istinita priča pretvorena u dosije slučaja, događaji su ublaženi i nastala je serija Veda Mektubu. Mladi glumci Rabia Soyturk i Emre Kivilcim takođe dele glavne uloge u seriji, u kojoj se ističu veoma iskusna imena kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar ​​i Benu Yildirimlar.

Publici se dopao sklad dvoje mladih glumaca. Pored toga, lik Asli, koji tumači Rabia Soyturk, znači potpuno novo iskustvo za nju. Mlada glumica je u letnjem periodu postigla veliku popularnost u seriji pod nazivom Duy Beni / Čuj me. Za Rabiu Soyturk, koja je postala jedna od glumica o kojima se najviše priča na društvenim mrežama, ova efektna dramska serija ima veliko značenje.

Pre svega, Soyturk, koja ima mnogo da nauči od svojih majstora jer je na setu sa veoma dobrom glumačkom postavom, takođe doživljava razliku u tome što tumači glavnu ulogu uz njih. Priča u seriji gotovo da stvara situaciju koja će naterati da Emre Kivilcim i Rabia Soyturk blistaju.

Časovi plesa

Odražavajući svoju mladalačku energiju na ekranu, Rabia je takođe pohađala časove plesa kako bi bolje prikazala lik Asli. U priči serije, Asli je entuzijasta plesa. Glumica, koja se razvijala uzimajući privatne časove kako bi na najbolji način odrazila strast lika prema plesu na ekranu, usavršavala se u različitim vrstama plesova.

Radeći sa Asli Gurel u Fabrici plesa, Soyturk je pohađala časove posebno u žanrovima Jazz Funk-Street Jazz. Rekavši da voli ples posle proba, glumica je izjavila i da želi da nastavi da igra kad god ima priliku.

Uradila je dakle veoma ozbiljne pripreme za ulogu i bilo bi prava šteta da serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo ne opstane u etru…

View this post on Instagram

A post shared by Rabia (@soyturkrabia)

NOVO - Oproštaj glumice od serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce

By: TV Exposed