Birce Akalay o serijama Kus Ucusu i Mezarlik

Glumica Birce Akalay postigla je veliki uspeh na Netflixu u junu prošle godine, prvo sa prvom sezonom serije Kus Ucusu / Let ptica, a zatim i sa serijom Mezarlik / Groblje.

Birce Akalay o serijama Kus Ucusu i Mezarlik

Foto Credits: DiziCentral

Takođe je odlučeno da se nastave ove dve digitalne serije koje su gledane u inostranstvu.

Birce Akalay, koja je delila glavnu ulogu sa Miray Daner i Ibrahimom Celikkolom u projektu Kus Ucusu / Let ptica, rekla je da su završili snimanje.

Nakon što je prva sezona dobila veliko priznanje, tim je neko vreme radio na setu za drugu i treću sezonu serije, koje su snimane uzastopno. Završetkom snimanja, Akalay je rekla da je završila sezonu u svoje ime.

Glumica je najavila da će sada otići kod porodice da se odmori i napuni baterije. Birce Akalai je dala informacije koje će privući pažnju njenih pratilaca koji čekaju projekat Kus Ucusu / Let ptica. Glumica je rekla:

„Zajedno smo snimali drugu i treću sezonu. Obe sezone su veoma prijatne. U drugoj sezoni je sezona u kojoj se malo više okrećemo unutrašnjim svetovima likova. Sve se otkriva u trećoj sezoni.“.

Uskoro snimanje nove sezone serije Mezarlik

Objašnjavajući da će u dve sezone biti novih glumaca, Akalay je rekla da je glavni kadar sačuvan.

Serija Mezarlik je takođe predmet radoznalosti od strane fanova. Birce Akalay je u prethodnoj izjavi izjavila da će napraviti pauzu na neko vreme nakon snimanja sezona Kus Ucusu, a zatim otići na set za Mezarlik / Groblje.

Međutim, da podsetimo, nema jasne situacije u vezi sa novim sezonama serije Mezarlik, odnosno o broju sezona. Glumica je ocenila ponude televizijskih serija koje su joj stigle za zimsku sezonu. Akalay je dodala: „Već čitam, ali to ne bi trebalo da bude tema danas. Razmišljam o televiziji.".

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Damla Sonmez je srećna zbog serije Maviye Surgun / Plavi kavez

By: TV Exposed