Kenan Imirzalioglu o rođenju druge kćerke

Kenan Imirzalioglu je doživeo veliko uzbuđenje rođenjem ćerke Lalin 21. oktobra 2020. godine. Glumac, koji se oženio Sinem Kobal 2016. godine, ponovo je doživeo radost očinstva nakon što se njegova supruga po drugi put porodila.

Kenan Imirzalioglu o rođenju druge kćerke

Foto Credits: IMDB

Drugo dete Imirzalioglua je takođe devojčica i par je bebi dao ime Lejla. Kenan Imirzalioglu, koji je obavestio da su mu supruga i ćerka dobrog zdravlja, izjavio je da je sve u redu.

Glumac je tim povodom rekao: „Hvala Bogu, moja ćerka i njena majka su dobrog zdravlja. Sve je u redu. Nadam se da će i njena sreća biti dobra“, potvrdio je za turske medije popularni glumac.

Izrazivši da je imao prijatna dobra osećanja nakon rođenja druge devojčice, Kenan je takođe poželeo da Bog podari decu svima koji žele.

Glumac je izjavi: „Kao da se otvara prostor koji čovek nikada ranije nije osetio ili doživeo, kako u mozgu tako i u srcu. Trenutak po trenutak vidim tu promenu i kod sebe. Neka im je sreća dobra.”.

Kenan Imirzalioglu, koji je objasnio da su o imenu Lejla razmišljali od samog početka, rekao je da je Lejla ime koje im se veoma dopalo posle Lalin i da su ga smatrali odgovarajućim.

NOVO - Pinar Deniz potvrdila novi projekat, da li je to film sa Keremom?!

By: TV Exposed