Počelo snimanje druge sezone turske serije Babil

Kompanija Ay Yapim otpočela je danas snimanje nove sezone serije Babil. Ekipa se okupila na setu, poštuju se sve propisane mere zaštite i snimanje kadrova za drugu sezonu je zvanično otpočelo. Kada je reč o glumačkom kadru, Ozan Guven je definitivno napustio projekat i očekuje ga suđenje zbog sukoba i fizičkog napada na devojku. Umesto ...

Počelo snimanje druge sezone turske serije Babil

Kompanija Ay Yapim otpočela je danas snimanje nove sezone serije Babil.

Ekipa se okupila na setu, poštuju se sve propisane mere zaštite i snimanje kadrova za drugu sezonu je zvanično otpočelo. Kada je reč o glumačkom kadru, Ozan Guven je definitivno napustio projekat i očekuje ga suđenje zbog sukoba i fizičkog napada na devojku. Umesto njega gledaćemo Onura Saylaka. Serija do sada nije ispunila očekivanja ljudi iz produkcije, i beleži nešto niže ocene i niži rejting nego što je planirano. Svi se nadaju da će sezona dva ove serije biti uspešnija od prve.

Prema informacijama koje dolaze iz Turske, druga sezona će imati samo 13 epizoda, i već na zimu će umesto Babila biti puštena nova serija. Više o tome možete čitati - OVDE.

By: TV Exposed