Da li će serija Yargi dobiti treću sezonu?!

Događaji u priči turske serije Yargi / Presuda, koja se sa publikom susreće nedeljom uveče na Kanalu D, ubrzanje događaja, očekivanje da će lik Ilgaza umreti, mnogim gledaocima ostavljaju utisak da se kreću ka finalu cele serije.

Da li će serija Yargi dobiti treću sezonu?!

Foto Credits: IMDB

Naročito nakon snimka objavljenog na početku sezone, koji izgleda sugeriše da je Ceylin usmrtila Ilgaza, mnogi su mislili da će se serija Yargi završiti na kraju sezone.

Međutim, nema mnogo smisla da Kanal D završi projekat koji je dobio tako efektivne ocene. Uz snažnu prezentaciju priče scenaristkinje Seme Ergenekon, serija Yargi / Presuda je došla do veoma dobre tačke.

Ergenekon je dokazala da može da kreira priče koje će privući mnoge uz ekrane u seriji Yargi, koju je započela 2 godine pre nego što je izašla na set i koju je otkrila nakon mnogo dogovora. Drugim rečima, ako se serija nastavi, neće biti problema u tački priče.

Najavljena kao serija od dve sezone, ali…

Veruje se da će Kanal D želeti da se projekat Presuda nastavi, dok stižu veoma dobri rezultati rejtinga. Takođe se može tvrditi da Pinar Deniz, koja ima poseban ugovor sa Disney Plusom i očekuje novu seriju pod nazivom Aktris, ne može da se radi na drugom kanalu osim Fox TV-a. Međutim, između platformi i proizvođača se sklapaju dogovori o projektima koji se nastavljaju pre dogovora. Videli smo primer za to u slučaju Demet Ozdemir.

Sada se svi pitaju kakva je sudbina serije Yargi. Hoće li doći do finala ili će se nastaviti u novoj sezoni? Ovo pitanje se postavlja i očekuje se da će Kanal D dati odgovor koji će zadovoljiti radoznale gledaoce.

Projekat je ranije najavljen kao serija od dve sezone, što bi značilo da će na kraju ove sezone biti kraj serije. Da li će tako i biti ili će serija zbog dobrog rejtinga biti nastavljena? Odgovor bi mogli da dobijemo već u narednim danima…

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Da li će transformacija glavnog lika u seriji Adim Farah / Zovem se Farah doneti poboljšanje rejtinga?!

By: TV Exposed