Da li će transformacija glavnog lika u seriji Adim Farah / Zovem se Farah doneti poboljšanje rejtinga?!

Serija Adim Farah / Zovem se Farah ima impresivnu priču i zaplet koji uzbuđuje publiku. Međutim, ovo nije dovoljno za neki značajan rejting.

Da li će transformacija glavnog lika u seriji Adim Farah / Zovem se Farah doneti poboljšanje rejtinga?!

Foto Credits: Al Bawaba

Kada su u pitanju turske serije, dobar scenario ne rešava problem, potrebna je jaka harmonija i sinergija, posebno kroz glavne glumce. Naravno, iako su svi ovi uslovi ispunjeni u seriji Adim Farah, mnogi se pitaju kako takva serija ne pređe određenu stopu gledanosti?

U stvari, očekivalo se da će serija Adim Farah / Zovem se Farah biti jedna od najuspešnijih serija u sezoni, koja će napraviti ogromnu eksploziju i privući milione na ekran. Za sada, ovo se nije dogodilo.

Iako je to bio veoma impresivan posao kao prezentacija, nije mogao ići dalje od toga da bude jedan od običnih, prosečnih projekata na ekranu u smislu gledanosti. Prisustvo para Demet Ozdemir i Engina Akyureka i njihova dobra harmonija veoma su obradovali fanove.

Od člana mafije do zaštitnika

Međutim, snažne interakcije stvorene na društvenim mrežama ne pomažu da rejting serije skoči. U ovom trenutku, poruka da će Engin Akyurek u narednom periodu biti pred publikom sa mnogo efektnijim scenama data je 9. epizodom emitovanom 26. aprila.

Tačka na kojoj može učiniti sve da zaštiti svoje voljene, uz uticaj ljubavi. Naravno, njegovi neprijatelji će dati sve od sebe da naude Tahiru, a u priči je moguće videti pozitivne odraze ovog uzbuđenja.

Ipak, čini se da su scenaristi serije Adim Farah počeli da daju važne poruke da lik Tahira Lekeziza pretvore u heroja. Drugim rečima, videćemo lik Tahira koji počinje da evoluira od člana mafije do heroja sa ciljem da zaštiti svoje bližnje.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Nova turska serija Donence počinje na leto

By: TV Exposed