Nova turska serija Donence počinje na leto

Otkriven je prvi glavni glumac nove turske TV serije Kanala D koja nosi naziv Donence. Evo i šta je sve poznato na ovu temu.

Nova turska serija Donence počinje na leto

Foto Credits: Internet Haber

Uskoro u Izmir Foči počinje snimanje nove turske TV serije pod nazivom Donence, koja predstavlja adaptaciju izraelskog projekta Izuzetan, koji je dobio nagradu u Kanu.

Postao je poznat prvi glavni glumac TV serije Donence, koja će u letnjoj sezoni doći na ekran Kanala D i čiji se kasting i priprema nastavljaju.

Producentska kompanija Kanal D Productions, koja je spremna da ostavi svoj trag u  letnjoj sezoni, postigla je dogovor  sa uspešnim glumcem Canerom Topcuom. Zgodni glumac će u ovoj novoj TV seriji dati život liku koji se zove Ozgur.

Orginalni projekat je iz Izraela

Originalni projekat Izuzetan u izraelskom formatu dobio je 2022. godinu MIPCOM Cannes Diversifi TV nagradu u Francuskoj za scenario za podizanje svesti.

Sa svojom veličanstvenom lepotom, turska verzija, projekat pod nazivom Donence će biti sniman u Izmiru i čekaće pažnju publike tokom letnjeg perioda. Donence, koja će kreirati vizuelnu gozbu na ekranu sa istorijskom teksturom područja, kamenim kućama, nezaboravnim pogledom na zalazak sunca i jedinstvenim prirodnim lepotama, doneće na ekran priču o Gece, devojci sa aspergerovim sindromom.

Kerem Cakiroglu sedeće u rediteljskoj fotelji serije koju će potpisati Kanal D Productions. Nuray Uslu piše scenario za seriju Donence, koja bi uskoro trebalo da se pojavi na setu i koja će svojom pričom dirnuti srca ljudi svih uzrasta.

Sa svojom emotivnom pričom, dugo očekivana TV serija Donence će u narednim mesecima biti na Kanalu D.

View this post on Instagram

A post shared by Caner Topçu (@canrtopcu)

NOVO - Gizem Gunes se pridružila seriji Al Sancak u veoma posebnoj ulozi!

By: TV Exposed