Alperen Duymaz dao odgovor na vesti o razvodu!

Turski glumac Alperen Duymaz, koji je napravio iskorak u karijeri nastupom u TV seriji Son Yaz, a koji je bio veoma popularan u digitalnoj seriji Erkek Severe / Kad muškarac voli, emitovanoj na BeIN Connect-u, spade među one javne ličnosti koje ne voli mnogo da govore o svom privatnom životu.

Alperen Duymaz dao odgovor na vesti o razvodu!

Foto Credits: DiziCentral

Međutim, turski mediji sa velikom pažnjom prate i sva dešavanja u životu ovog sjajnog glumca. Nedavno je bajkoviti brak Alperena Duymaza i njegove supruge učiteljice Kubre Kelkit bio glavna tema u tabloidnoj štampi. Njihov brak nad kojim su se kako pišu mediji nadvijali tamni oblaci, privukao je dosta pažnje.

Mehmet Ustundag iz lista Hurriyet napisao je članak u kojem se navodi da postoje tvrdnje da će se par, koji je pre dve godine mirno sedeo za svadbenim stolom, razvesti. Kako ne bi bio odvojen od svoje ljubavi iz detinjstva, Kubre Kelkit, koja je bila učiteljica u Čankırıju, Alperen je predložio venčanje i sa suprugom održao građansku ceremoniju venčanja, a Kelkit je imenovana u Istanbul iz statusa njenog supružnika.

Nakon ovih vesti o razvodu u štampi, Alperen Duymaz je podelio sledeću objavu sa svog zvaničnog Instagram naloga. Ovo glumčevo deljenje su protumačili njegovi fanovi kao odgovor na vest, a komentari su bili 'najbolji odgovor'.

Evo i pomenute fotografije.

NOVO - Demet Ozdemir o novoj seriji

By: TV Exposed