Pohvale za Miray Daner i seriju Kuc Ucusu

Netfliksova najnovija turska serija Kus Ucusu / Let ptica pala je na dnevni red u Turskoj veoma upečatljivo. Serija, koja je svojom drugačijom pričom privukla pažnju, pobrala je velike aplauze za glumu dve glavne glumice, Birce Akalay i Miray Daner.

Pohvale za Miray Daner i seriju Kuc Ucusu

Foto Credits: Dizilah

Lik Asli, koju u ovom projektu igra Miray Daner, koja je odlično odigrala svoju ulogu, razbesneo je publiku.

Serija Kus Ucusu, čiji je scenario napisao Meric Acemi i koja se sastoji od osam epizoda, oduševila je sve svojom pričom i glumom. Projekat Kus Ucusu je bio drugačiji dah u svetu turskih serija, koje su uglavnom donosile ljubavne priče na ekrane. Serija koju je snimila kompanija Ay Yapim, govori o žestokoj borbi novinarke koja je dostigla vrhunac svoje profesije i mlade devojke koja sanja da za kratko vreme postigne veliku slavu.

Predstave dve glumice ove serije, Birce Akalay i Miray Daner, duboko su impresionirale sve. Birce igra Lale, iskusnu i poznatu novinarku, a Miray igra Asli, ambicioznu i pomalo zlu mladu devojku koja se divi Lale, ali sanja da je uništi i zauzme njeno mesto na kratak način.

Lik Asli predstavlja novu generaciju, koja sanja da ostvari pompezan i bogat život kakav vide na društvenim mrežama i želi da ostvari taj san što je pre moguće. Međutim, Asli je lik koji ne poznaje granice i može učiniti sve vrste zla da bi dostigao svoj cilj. Zlo koje je Aslı činio tokom serije takođe je razbesnelo publiku.

Kako ste vi videli ovaj lik i glumu Miray Daner? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Can Yaman stigao u Tursku zbog snimanja nove serije!

By: TV Exposed