Serija Teskilat / Organizacija dobija i treću sezonu?!

Turska serija Teskilat / Organizacija je i dalje pri samom vrhu kada je u pitanju rejting. Sve više se priča i piše da će se to sve i materijalizovati u vidu nove sezone.

Serija Teskilat / Organizacija dobija i treću sezonu?!

Foto Credits: IMDB

Serija Teskilat / Organizacija od samog starta privlači dosta pažnje. Kvalitetan glumački kadar, zanimljiva priča i produkcija na visokom nivou svakako su razlog za to.

Podsećamo, uloge u ovoj seriji tumače Caglar Ertugrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyuboglu, Tuncer Salman, Ezgi Senler, Nihat Altinkaya, Serdar Yegin i drugi. Serija se snima u Ankari u produkciji kompanije Tims & B Productions.

Za sve vas koji niste gledali ovaj projekat sledi kratak opis radnje. U Turskoj koja je sve više izložena operacijama stranih obavještajnih službi organizuje se teroristički napad na fabriku SİHA u Ankari. Utvrđuje se da je napad izvršen uz pomoć organizacije stranih obavještajnih službi. Usled ovih napada osnovana je tajna ekipa unutar MIT-a. Ova ekipa će odrekavši se sopstvenih života zarad države otkriti one koji stoje iza napada i otklonit će ih pomoću sopstvenih metoda. Dok se prvi put u istoriji televizije na scenu prenose izvanredna iskustva Nacionalne obaveštajne organizacije, u seriji koja se oslanja na prave junake i stvarne događaje u istoriji Turske, puno će se govoriti i o tome ko su oni negativci i loši ljudi.

Premijera turske serije Teskilat / Organizacija je bila 7. marta 2021. godine. U toku je emitovanje druge sezone ovog projekta. Prema pisanju sve većeg broja izvora, serija će dobiti sezonu broj tri. S obzirom na visok rejting, takav scenario je zaista izvestan. Zvanična potvrda se može očekivati u narednom periodu.

NOVO - Glumac Mehmet Yilmaz Ak raskinuo ljubavnu vezu!

 By: Milt-TV Exposed