Sukran Ovali emotivna zbog rodjendana kćerke Mihran (FOTO)

Sukran Ovali, koja je udata za fudbalera Canera Erkina, doživela je uzbuđenje da bude majka po prvi put nakon što je rodila ćerku Mihran Elu 2018. godine.

Sukran Ovali emotivna zbog rodjendana kćerke Mihran (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Popularna glumica je objavom na društvenim mrežama proslavila rođendan kćerke koja je napunila 4 godine.

Objavljujući šarene kadrove sa rođendana Mihran Ele na svom Instagram nalogu, Sukran Ovali je koristila sledeće emotivne izraze:

„Draga moja kćeri, srećan rođendan. Nadam se da ćeš uvek sresti dobre ljude! Neka sve bude velikodušno prema tebi u životu kao i ti prema svima. Uvek sam govorila da sam u ovom životu najviše volela da sam tvoja majka. Hvala @fiveoclockpastri na ovoj divnoj zabavi koja se uklapa u san moje ćerke, @ozlemturanu na ovim prelepim snimcima i svim prijateljima koji su bili uz nas ovog lepog dana.”.

Sukran Ovali, koja je nakon rođenja ćerke nakratko napravila pauzu u serijama i učestvovala samo u malim ulogama, veoma je nedostajala svojim obožavaocima. Posle 2016. godine, glumica se pojavila na ekranu kao gošća u TV seriji „Mala ubistva“, kao i u TV seriji Menajerimi Ara. U 2022. godini, glumica, koja je veoma obradovala svoje fanove pridruživanjem glumačkoj ekipi serije Yargi / Presuda, efektno se vratila na ekrane u liku tužioca Derye.

Glumica, koja je dala značajan doprinos prvoj sezoni veoma uspešne serije Yargi, učestvovala je i u glumačkoj postavi filma Dobro došli na našu sahranu posle kratkog odmora tokom leta i vratila se nazad  na set.

NOVO - Kritičan period za seriju Gul Masali / Priča o ruži

By: TV Exposed