Kritičan period za seriju Gul Masali / Priča o ruži

Serija Gul Masali / Priča o ruži, koja se nedeljom uveče emituje na ATV ekranu, nastavlja se uspešno. Keremcem se pridružio glumačkoj ekipi serije, u kojoj su Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca preuzeli glavne uloge, i dodao pokret u priču.

Kritičan period za seriju Gul Masali / Priča o ruži

Foto Credits: Internet Haber

Uprkos povećanom interesovanju za seriju sa Keremcemom, Fox TV serija pod nazivom Tozluyaka promenjena je da se emituje u nedelju uveče, i to nije bila dobra vest za projekat Gul Masali. Gledaoci serije moraće da izaberu jednu od dve različite produkcije koje će se emitovati u nedelju uveče. U narednim nedeljama biće jasno kako će ovo takmičenje uticati na seriju Priča o ruži, koja je ranije gledana sama nedeljom uveče.

Pored toga, činjenica da će serija Yargi / Presuda početi na ekranu Kanala D od septembra i da će serija Teskilat / Organizacija biti predstavljena publici na obnovljen način na TRT1, donosi velike rizike za seriju Gul Masali / Priča o ruži. Čak i ako gledanost serije bude prihvatljiva za letnji period, smatra se da trenutna gledanost neće biti dovoljna da se TV serija Priča o ruži nastavi u zimskoj sezoni, koja počinje u septembru.

Serija je dobila nešto bolje ocene u total kategoriji rejtinga, zauzevši treće mesto sa svojom 9. epizodom prošle nedelje. Međutim, zabrinutost je izazvala činjenica da su ostale ocene bile znatno ispod proseka.

Dodatkom Elif Yilmaz u glumačku ekipu posle Keremcema, dubina priče o seriji Gul Masali se još više povećala. Da li će to biti dovoljno da serija opstane i potraje i na jesen, videćemo…

View this post on Instagram

A post shared by Gül Masalı (@gulmasaliatv)

NOVO - Onur Durmaz u seriji Tuzak / Klopka

By: TV Exposed