Eda Ece otkrila koju TV seriju voli da gleda

Glumica Eda Ece, koja je ostavila trag na ekranu svojim likom Yildiz u fenomenalnoj seriji Fox TV-a Yasak Elma / Zabranjena jabuka, objasnila je da voli da gleda jednu drugu televizijsku seriju sa deljenjem na društvenim mrežama.

Eda Ece otkrila koju TV seriju voli da gleda

Foto Credits: RiriNano

Glumica je veliki fan serije Kanala D Camdaki Kiz. Eda Ece je izjavila da iako nije mogla da je gleda taj dan zbog prezauzetog radnog rasporeda, pratila je seriju Camdaki Kiz narednih dana. Dok je gledala seriju, Eda Ece je podelila na svom Instagram nalogu i čestitala timu ove turske serije.

Poznata glumica je u svom postu napisala sledeće; „Camdaki Kiz, 60. epizoda mojih favorita, bila je odlična. Uzbuđena sam zbog 61, nisam mogla da je gledam juče, sada sam je otvorila i pustila. Bravo za sve umorne glumce i celu ekipu koja je radila na setu.”.

Popularna TV serija Camdaki Kiz, adaptirana po istoimenom romanu Gulseren Budayicioglu, u produkciji Kanala D i OGM Pictures-a, sastala se sa publikom u četvrtak, 15. decembra svojom 61. epizodom. Jedan od najvažnijih likova oprostio se od priče u poslednjoj epizodi serije koju je Eda Ece rado pratila. Hayrijevi uporni pokušaji da vrati Nalan nisu dali pozitivne rezultate u poslednjoj epizodi, gde je ispričana stvarna životna priča. Sedat, koji je pokušavao da se iskupi sa Nalan, odjurio je u bolnicu sa vestima koje je dobio tokom porodične večere. Potresen vestima o Kaninoj nesreći, Sedat je bio šokiran gubitkom Kane i njene bebe…

View this post on Instagram

A post shared by Eda Ece (@eda.ece)

NOVO - Kerem Alisik o seriji Sipahi / Spahije

By: TV Exposed