Kerem Alisik o seriji Sipahi / Spahije

Turska TV serija pod nazivom Sipahi / Spahije emitovana je prošlog ponedeljka sa svojom prvom epizodom. Priča u seriji, u kojoj glume Ozge Gurel, Kaan Yildirim i Kerem Alisik, dobila je veliko priznanje.

Kerem Alisik o seriji Sipahi / Spahije

Foto Credits: Haberler

Tim je zadovoljan razvojem događaja, jer je i rejting serije dobar. Kerem Alisik, koga smo sa snažnim likom gledali u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, izabrao je da učestvuje u glavnoj ulozi TV serije Sipahi / Spahije sa efektnim likom.

Glumac, koji igra lik Yildirima Bozoka, koji se vratio profesiji kao jedan od legendarnih obaveštajnih agenata, rekao je da je veoma zadovoljan svojim kolegama u projektu. Kerem Alisik je izjavio:

„Tek sam upoznao Kaana, ali postoje ljudi koji imaju veliko poštovanje i vode računa o svom poslu, kao što su Ozge i Kaan, svi naši saigrači. Ova matematika vlasništva, spremnost da se posao radi sa svojim srcem je veoma privlačna i veoma primamljiva.“.

Ističući da su oni odgovorni za produkciju serije Sipahi / Spahije i da će uspeh zavisiti od interesovanja publike, Kerem Alisik je rekao: „Činimo sve što možemo, nadam se da će biti dobro.”. Izražavajući da je gluma 80 odsto razumevanja i 20 odsto glumljenja, Kerem je rekao da je napravio analize u trenutku kada je internalizovao lik i otišao dublje. Alisik je objasnio da su to bili koraci za pripremu klasičnog lika za njega.  Napominjući da je počeo da koristi oružje veoma dobro sa obukom koju je dobio za lik u seriji, glumac je rekao: „Publika će osetiti sve vrste emocija. To je posao koji uključuje sve vrste emocija, od srećnih do tužnih.”.

NOVO - Deniz Can Aktas zabrinuo fanove poslednjom objavom (FOTO)

By: TV Exposed