Serenay Sarikaya i njenih 10 miliona!

Turska glumica Serenay Sarikaya je uživala veliku popularnost. U poslednjih nekoliko godina glumica nije bila na TV ekranima pa je razvoj njene popularnosti pomalo usporio ali nikada nije stao.

Serenay Sarikaya i njenih 10 miliona!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Serenay Sarikaya je u piku svoje karijere odlučila da krene nekim drugim putevima. Ipak, glumica se vratila na staze stare slave sa poslednje dve serije na kojima je radila i radi.

Sarikaya je bila zapažena u Netflixovoj seriji Sahmaran. Ovaj projekat se nekima dopao, nekima ne, ali gotovo nikog nije ostavio ravnodušnim. Radnja serije je specifična, ali nema dileme da je Serenay i u toj neobičnoj ulozi odradila sjajan posao.

Ipak, najzaslužnija za njen može se reći i veliki povratak je televizijska serija pod nazivom Aile / Porodica. Glumica je ponovo potvrdila svoje talente i u saradnji sa Kivancom Tatlitugom ostvarila neke sjajne rezultate ovog projekta. Naravno pored njih dvoje pohvale zaslužuju i ostali glumci, scenaristi ali i kompletna ekipa koja priprema ovu TV seriju.

Jubilej na Instagramu

Kao potvrda popularnosti glumice, odnosno njenog daljeg uspona jeste i brojka sa njenog zvaničnog Instagram naloga.

Serenay Sarikaya, odnosno njen zvaničan Instagram profil ima 10 miliona pratilaca. Reč je o zaista ozbiljnoj brojci koja svakako raduje ovu i dalje mladu glumicu.

Sarikaya sa svog naloga prati 638 profila, a do sada je postavila 1.216 objava. Broj pratilaca koje ima je svrstava u sam vrh kada su u pitanju turske glumice i nema sumnje da će ako se serija Aile nastavi uspešno kao u prvoj sezoni, broj ljudi koji je prate na ovoj društvenoj mreži dodatno porasti.

NOVO - Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan osvajaju društvene mreže!

By: TV Exposed