Kivanc Tatlitug šokirao priznanjem!

Pre nekoliko meseci fanovi Kivanca Tatlituga bili poprilično uznemireni nakon informacije da je glumac zaražen koronavirusom. Tada je objavljeno da dijagnoza nije potvrđena. Ipak, u svom poslednjem intervjuu, Kivanc Tatlitug je lično potvrdio tu informaciju, da je imao koronavirus i poprilično teške simptome! Kako je naveo sam glumac, prošle godne je bio i hospitalizovan usled ...

Kivanc Tatlitug šokirao priznanjem!

Pre nekoliko meseci fanovi Kivanca Tatlituga bili poprilično uznemireni nakon informacije da je glumac zaražen koronavirusom.

Tada je objavljeno da dijagnoza nije potvrđena. Ipak, u svom poslednjem intervjuu, Kivanc Tatlitug je lično potvrdio tu informaciju, da je imao koronavirus i poprilično teške simptome! Kako je naveo sam glumac, prošle godne je bio i hospitalizovan usled visoke temperature i kašlja. Bilo je sumnje na koronavirus, a nakon toga dobio mu je dijagnostifikovana upala pluća. Nakon primljene prvobitne terapije, glumac se i dalje nije osećao dobro. Tada je ponovljen test na koronavirus, koji je bio pozitivan! Nakon toga je dobio odgovarajuću terapiju i kroz nekoliko dana se osećao mnogo bolje. Sada se kako kaže oseća veoma dobro.

Kivanc je dodao da supruga i on provode vreme daleko od ljudi zbog pandemije i žive van grada. Izlaze samo kada idu na posao. Glumac nastavlja rad na seriji Priča o podmornici, za koju kaže da je zaista sjajan projekat.

NOVO - Ibrahim Celikkol uz Birce Akalay u novoj seriji?!

By: TV Exposed