Najplaćeniji glumac u Rusiji? Evo koliko Miloš Biković zaradi za dan snimanja

Miloš Biković je za nekoliko godina postao jedan od najpopularnijih glumaca na ovim prostorima. Njegova popularnost nije ništa manja ni u Rusiji. Prema pisanju ruskog portala 5-tv.rs Miloš Biković je dnevno za vreme snimanja filma “Sluga” zarađivao oko 5.200 evra (420.000 rubalja). Snimanje ove sjajne komedije je trajalo 39 dana, i prostom matematikom dolazi se ...

Najplaćeniji glumac u Rusiji? Evo koliko Miloš Biković zaradi za dan snimanja

Miloš Biković je za nekoliko godina postao jedan od najpopularnijih glumaca na ovim prostorima. Njegova popularnost nije ništa manja ni u Rusiji.

Prema pisanju ruskog portala 5-tv.rs Miloš Biković je dnevno za vreme snimanja filma "Sluga" zarađivao oko 5.200 evra (420.000 rubalja). Snimanje ove sjajne komedije je trajalo 39 dana, i prostom matematikom dolazi se do cifre od preko 200.000 evra koliko je glumac zaradio od snimanja tog filma, prenosi ovaj portal.

Biković je veliku popularnost u Rusiji stekao ulogom u "Sunčanici". Visok honorar obezbedila mu je popularnost koju je stekao ulogama u hit seriji "Kuhinja", kao i filmovima "Led" i "Izvan granica realnosti".

By: TV Exposed