Engin Akyurek se zahvalio na lepim željama

Turski glumac Engin Akyurek, koji se proslavio takmičarskim programom Zvezde Turske, napunio je 12. oktobra 41. godinu. Glumac, koji je tokom svoje karijere učestvovao u mnogim različitim projektima, pojavio se pred obožavaocima u seriji Kacis / Bekstvo, koja je nedavno emitovana na Disney Plus-u.

Engin Akyurek se zahvalio na lepim željama

Foto Credits: DiziCentral

Na glumčev rođendan, njegovi prijatelji i obožavaoci objavili su mnoge poruke na društvenim mrežama. Engin Akyurek se zahvalio onima koji su proslavili njegov rođendan objavivši poruku na svom Instagram nalogu. U deljenju glumac je napisao: „Želeo bih da vam se mnogo zahvalim na vašoj ljubavi, lepim željama i značajnim i vrednim aktivnostima koje ste sproveli. Zagrlimo ceo svet zajedno sa ljubavlju. Srdačan pozdrav.“.

Engin Akyurek, koji je igrao lik Omera u TV seriji pod nazivom Kara Para Ask, u projektu u kojem je igrao sa Tubom Buyukustun između 2014-2015, napravio je tada veliki skok u karijeri. Glumac je osvojio mnoge nagrade među kojima se izdvaja „Najbolji glumac“ na dodeli međunarodnih dramskih nagrada u Seulu 2015. godine.

Poslednji projekat glumca bio je Kacis, što je prva turska originalna serija digitalne platforme Disney plus, koja je počela da se emituje u Turskoj ovog juna. Projekat Kacis je takođe došao do izražaja kao produkcija platforme koja odražava njen imidž u ime zemlje. Serija je bila poprilično uspešna i njegovi fanovi sa nestrpljenjem iščekuju nove serije ovog sjajnog glumca.

NOVO - Šest miliona za seriju Kurulus Osman!

By: TV Exposed