Šest miliona za seriju Kurulus Osman!

Serija Kurulus Osman koja se emituje na ATV-u sredom uveče, postigla je veliku gledanost u prve tri sezone, pogađajući milione gledalaca.

Šest miliona za seriju Kurulus Osman!

Foto Credits: IMDB

Dok su neke turske TV serije u prvoj sezoni “ispadale” već u narednim epizodama, lice serije Kurulus Osman se mnogo menjalo u svakom novom periodu i novoj sezoni. Glavne pripreme napravljene pre četvrte sezone pojavile su se sa 99. epizodom.

Sama gledanost neće biti dovoljna da se izmeri uspeh serije Kurulus Osman, u kojoj glavnu ulogu preuzima Burak Ozcivit i čija glumačka ekipa postaje sve jača sa novim glumcima. Osim toga, situacija na društvenim mrežama puna je detalja koji pokazuju koliko je pažnje serija dobila. Skoro svake nedelje na društvenim mrežama jedna od najpopularnijih tema postaje serija Kurulus Osman. Kako se nove epizode ​​objavljuju, dobijaju se odlične interakcije na društvenim mrežama pre i posle svake epizode.

Osim toga, video snimci emitovani na Youtube-u i scene serije ponovo dostižu milione. Još jedan izuzetan detalj je da je broj pretplatnika na zvaničnom Youtube kanalu istorijske serije Kurulus Osman premašio 6 miliona. Takođe treba napomenuti da ova popularna turska TV serija, koja ima moć da dostigne 5 miliona pregleda u periodu od 24 sata, često je na vrhu liste video zapisa u trendingu.

Emitovanjem 99. epizode, koja je početak 4. sezone serijala, na Youtube je kao veliki uspeh zabeleženo da je za ukupno 6 dana dobijeno blizu 7 miliona pregleda. Ukupan broj pregleda video snimaka emitovanih na kanalu približio se 3 milijarde. Uz sjajan rejting koji serija ima – Impresivno!

NOVO - Hayat Bugun / Život danas - još jedna serija sredom! Hrabrost ili ludost?!

By: TV Exposed